Terug naar overzicht
Publicatiedatum: 03-6-2018

Kinderhotels Mappa Mondo, KiZo Kinderverpleging ExperTcare specialistische thuisverpleging en VEC gaan verder onder de naam ‘ExpertCare’

Vanaf 4 juni 2018 neemt ExperTcare als organisatie definitief afscheid van de merknamen ExperTcare, Kinderhotels Mappa Mondo, KiZo kinderthuisverpleging en het Verpleegkundig Expertisecentrum (VEC). We verenigen al onze organisatieonderdelen onder één naam: ExpertCare. De kinderhotels Mappa Mondo gaan vanaf 4 juni 2018 verder onder de naam ‘Villa ExpertCare’ en de opleidingen als ExpertCare Opleidingen. Compleet met één nieuwe website, nieuw logo en een nieuwe huisstijl. De naam en het jasje veranderen, maar onze missie en visie zeker niet.

Onze missie: het onmogelijke mogelijk maken; thuis of ‘zo thuis mogelijk’

ExpertCare is in 2000 opgericht met de missie (gespecialiseerde) ziekenhuisverpleging te vervangen of een ziekenhuisopname te verkorten. Deze missie is tot op de dag van vandaag onveranderd. We baseren onze dienstverlening op het uitgangspunt dat we iets willen bijdragen aan de kwaliteit van leven van een cliënt. We leveren gespecialiseerde verpleging thuis aan volwassenen en kinderen. En sinds 2016 leveren wij ook gespecialiseerde verpleging ‘zo thuis mogelijk’ in Villa ExpertCare op 3 locaties. Dit doen we altijd vanuit onze expertise, maar vooral ook met compassie voor onze cliënten. Twee belangrijke waarden voor ExpertCare.

Onze visie: thuisverpleging heeft de toekomst

Een andere belangrijke waarde voor ExpertCare is ‘ontwikkeling’. ExpertCare is altijd in ontwikkeling. De ontwikkeling van de zorgconcepten bij ExpertCare en Villa ExpertCare zijn gebaseerd op het idee dat er in de toekomst geen klantvraag meer bestaat naar ziekenhuisverpleging. Zolang wij zien dat er nog groepen patiënten in ziekenhuizen liggen waar ExpertCare iets voor kan betekenen, gaan wij ervoor om het onmogelijke mogelijk te maken. Thuis, of zo thuis mogelijk in Villa ExpertCare.