Terug naar overzicht
Publicatiedatum: 21-2-2019

16 maart open huis Villa ExpertCare

Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart vindt de 16de Week van Zorg & Welzijn plaats. Ook onze Villa’s pakken dit moment aan om te laten zien hoe de zorg werkt en organiseren op zaterdag 16 maart een open dag.

Op zaterdag 16 maart openen alle Villa’s van ExpertCare de deuren voor het publiek. Iedereen kan deze dag een kijkje nemen in de villa’s en kennis maken met de intensieve zorg die aan de kinderen gegeven wordt. Ook zijn er voor kinderen verschillende leuke activiteiten te doen.  

Ook medisch kinderdagverblijf
Naast de woon- en logeerzorg in de villa's zijn alle vestigingen van Villa ExpertCare sinds kort ook een medische kinderdagverblijf. Middels de kaleidoscoop methode werkt de villa in een vast dagprogramma. Met spellen, gebarentaal, pictogrammen, muziek en ontwikkelingsgericht speelgoed wordt spelenderwijs de ontwikkeling van kinderen gestimuleerd.

Leren en vragen
Wat komt er kijken bij deze intensieve kinderzorg? Hoe ziet zo’n zorgvilla eruit? Hoe zorgen we ervoor dat een ziek kind gewoon even kind kan zijn? Maak kennis met de verpleging die 24 uur per dag aanwezig is en de pedagogisch medewerkers. Bezoek één van onze villa's en vraag alles wat je wilt weten.