Terug naar overzicht
Publicatiedatum: 05-12-2019

CZO-erkenning voor ExpertCare Academy

Naast een inschaling op het NLQF- 6 niveau, heeft ExpertCare Academy nu als opleidingsinstituut ook een CZO-erkenning. Een mooie stap voor de toekomst, want in 2020 starten er nieuwe opleidingen. 

Vervolgopleidingen Kinderverpleegkundige en Regie Wijkverpleegkundige zijn al ingeschaald op  NLQF- niveau 6. Met de erkenning van het College Zorg Opleidingen (CZO) komt hier voor ExpertCare Academy nog een belangrijke accreditatie bij. Hiermee laat ExpertCare zien dat alle opleidingen voldoen aan alle kwaliteitseisen waaraan een opleiding in de zorg moet voldoen.

Klaar voor de toekomst in de zorg
ExpertCare Academy ontwikkelt continu nieuwe maatschappelijk relevante opleidingen voor de zorg. Ook in 2020 kun je weer starten met de vervolgopleiding Regie Wijkverpleegkundige of Kinderverpleegkundige. Volgend jaar start tevens de nieuwe module Psychosocial Familie(na)zorg en de nieuwe vervolgopleiding Oncologieverpleegkundige. De scholing Peritoneale Dialyse is vanaf 2020 ook te volgen voor verpleegkundigen die niet werkzaam zijn bij ExpertCare.

Ben jij al klaar voor de zorg in toekomst? Pak de regie en specialiseer je bij ExpertCare Academy. 

Meer weten over het CZO? Lees het op de website.