Terug naar overzicht
Publicatiedatum: 14-5-2019

Vakantie in onze zorgvilla’s

Ook in de vakantieperiode komen kinderen tijdelijk logeren in onze Villa’s. Dit kan iedere week een dag zijn of een aantal weken achter elkaar. In overleg met de ouders wordt gekeken welke behoefte er is.

Dit geeft ouders de gelegenheid om even op adem te komen van de intense zorg voor hun chronisch zieke kindje. Even het lichaam opladen om daarna weer alle zorg te kunnen geven. Ook kunnen ouders deze mogelijkheid gebruiken om iets te gaan doen met de andere kinderen. Iets wat normaal niet mogelijk is in verband met een ziek broertje of zusje.

Vakantie zorgvrijwilliger
Voor deze periode zijn we altijd op zoek naar jongens en meiden (18+), die hun vakantie waardevol willen besteden en als zorgvrijwilliger willen helpen in 1 van onze villa’s in Rijswijk, Vleuten, Waalre of Wezep.  

Ben jij 18 jaar of ouder? Heb jij veel affiniteit met kinderzorg (ervaring in de zorg is een pré)? Vind je het leuk om met de kinderen te spelen, wandelen, snoezelen enz. en hun zo een leuke vakantietijd geven in onze villa’s? Neem dan contact op met 1 van onze villa’s voor de mogelijkheden en werkzaamheden van een zorgvrijwilliger bij Villa ExpertCare. Informeer dan ook over de behaalde studiepunten voor je opleiding.

Lees hier meer over de Villa's van ExperCare.