Terug naar overzicht
Publicatiedatum: 20-7-2021

Ouders geven Villa ExpertCare een 8,4

In opdracht van Villa ExpertCare deed onderzoeksbureau MEI een tevredenheidsonderzoek onder de cliënten van Villa ExpertCare. Zij geven Villa ExpertCare een 8,4! Een prachtig en welverdiend cijfer.


Het onderzoek bestond uit een uitgebreide vragenlijst over communicatie en informatie, planning en organisatie, medewerkers, verpleegkundige zorg en persoonlijke verzorging, gebouwen en faciliteiten en pedagogisch klimaat.

Maar liefst 94% van de kinderen is volgens de ouders op zijn gemak in de villa’s van ExpertCare, waardoor 94% Villa ExpertCare ook aanbeveelt aan anderen. Ook zijn er positieve opmerkingen gemaakt over de flexibiliteit, de mogelijkheid en welwillendheid om zorg te verplaatsen of extra zorg te leveren, daarbij gaan veel zaken in goed gezamenlijk overleg.


De verpleegkundigen van Villa ExpertCare krijgen een 8,2. Er worden lovende woorden gesproken over “de inzet en het enthousiasme van de zorgzame, lieve welwillende medewerkers. Qua faciliteiten en gebouw wordt een 8,1 gescoord. Er ontstaat een beeld van een ‘Villa concept’ dat op alle locaties goed is doorgevoerd, waarbij er vooral goed gescoord wordt op huiselijke sfeer en de verbinding met de buitenruimtes.


Er werden ook aanbevelingen gedaan voor verbeteringen, zoals voor de algemene communicatie binnen Villa ExpertCare, de informatievoorziening naar ouders en de overdracht tussen de verschillende diensten en terug naar ouders. Met deze punten gaat Villa ExpertCare de komende jaren aan de slag, zodat er in 2023 een 9 staat!

Meer weten over de kinderzorg in onze villa's? Bekijk hier de informatie.