In de Villa heb ik gevonden wat ik het leukst vind aan het werken met kinderen

Sinds april 2019 is Manya werkzaam in Villa Vleuten. Kort vertelt zij wat haar zo aanspreekt. 

'Voordat ik in Villa Vleuten ging werken heb ik 10 jaar in het ziekenhuis gewerkt, waarvan 8 jaar op de kinder/neonatologie afdeling. Op deze afdeling werkte ik met baby's die te vroeg geboren waren of een moeilijke start hadden na hun geboorte.

Nadat ik zelf moeder was geworden ontdekte ik dat ik niet meer thuis hoorde in het ziekenhuis. Het gejaagde op de afdeling, al de verschillende disciplines die de hele dag in en uit lopen op de afdeling.
Het mooie aan mijn werk vond ik de zorg voor de pasgeborene en de begeleiding die ik ouders gaf. Ouders die hun kind leerden kennen en die ik het vertrouwen kon geven dat ze thuis zonder hulp voor hun kindje kunnen zorgen.

In Villa ExpertCare heb ik gevonden wat ik het leukst vind aan het werken met kinderen. Niet alleen baby's, maar wel de begeleiding en zorgen voor kinderen en in sommige gevallen ook voor de ouders.
Het fijne van werken in de Villa, is het werken in de open lucht''. Het feit dat we een heerlijk grote tuin om het huis hebben. Dit maakt het makkelijk om bij het eerste zonnetje met de kinderen naar buiten te gaan of een wandeling te maken in de buurt. Even een boodschapje doen of naar de speeltuin.

Doordat we met een klein team zijn weet je al snel wat je aan elkaar hebt en maken we er iedere dag iets gezelligs van voor de kinderen.

Liefs, Manya.'

BEKIJK DE VACATURE

Ook werken als Kinderverpleegkundige in één van onze villa's? Lees er meer over in onze vacatures.

Ervaren Kinderverpleegkundige Villa Vleuten Villa ExpertCare Vleuten