Terug naar overzicht
Publicatiedatum: 11-7-2019

Ook Villa ExpertCare beoordeeld met een 8

Niet alleen de kinderthuiszorg van ExpertCare, maar ook de zorg in de Villa’s krijgt van ouders een 8. Een prachtig cijfer voor het enthousiasme en de inzet van de medewerkers van de villa’s. Beide onderzoeken werden in opdracht van ExpertCare gedaan door onderzoeksbureau MEI.

Het onderzoek bestond uit een uitgebreide vragenlijst over communicatie en informatie,  planning en organisatie, medewerkers, Gebouw en faciliteiten, verpleegkundige zorg en persoonlijke verzorging en pedagogisch klimaat.

Zeker 90% van de cliënten raadt Villa ExpertCare aan bij anderen. Daarnaast zijn er veel lovende woorden met betrekking tot de betrokkenheid en dienstverlening van Villa ExpertCare.

De ouders merken aan het gedrag van de kinderen dat ze op hun plek zijn. Kinderen zijn vrolijk, stellen zich open naar de medewerkers en eten goed. Onderweg naar de Villa’s zijn kinderen enthousiast en reageren uitgelaten wanneer ze de locatie of medewerkers herkennen.

De medewerkers van de villa’s worden door de respondenten gemiddeld beoordeeld met een 8,2. Het best beoordeeld wordt “de inzet en het enthousiasme van de medewerkers”. Er worden ook veel positieve opmerkingen gemaakt over de liefde, enthousiasme en oprechte interesse van de medewerkers. Daarbij wordt expliciet vermeld dat dit niet alleen richting de kinderen, maar ook richting de ouders is. En dit wordt erg gewaardeerd.

Ook voor de Villa’s gaan we aan de slag met de aanbevelingen die gedaan zijn om de zorg nog verder te verbeteren, zodat er de volgende keer 2 negens staan. 

Meer informatie over de zorg in de villa's vindt u hier. Lees hier het bericht over de uitslag van het onderzoek van de kinderthuiszorg van ExpertCare.