Gespecialiseerde wijkverpleging

Als u of uw kind chronisch of ernstig ziek wordt, verandert er veel. Toch wilt u een zo normaal en zelfstandig mogelijk leven blijven leiden. Steeds meer zorg en behandelingen die in ziekenhuizen worden geboden, kunnen ook thuis worden geboden. ExpertCare haalt de zorg naar huis. Gespecialiseerde (kinder)verpleegkundigen van ExpertCare verplegen en verzorgen u waar u het liefst wil zijn: thuis. Wij helpen u én het gezin om het leven zo normaal mogelijk door te laten gaan.

Persoonlijke wensen
Voor iemand die ziek is kunnen bescheiden wensen de wereld betekenen. Thuis slapen, eten met familieleden, spelen met vriendjes in de buurt. Dat maakt een groot verschil. Iedere situatie is uniek en verschillende mensen hebben verschillende wensen. Daarom nemen wij naast de hulpvraag ook uw persoonlijke wensen mee in het zorgplan. U krijgt de verpleging die u verdient, hoe complex de situatie ook is.

 

Naast de specialistische wijkverpleegkundige zorg bieden wij ook de overige (laagcomplexe) zorg of coördineren deze, zodat de patiënt zoveel mogelijk zorg van 1 zorgorganisatie krijgt. Dit doen wij voor zowel volwassenen als kinderen. In de wijk hebben wij geen wachtlijsten, u kunt op zeer korte termijn specialistische zorg thuis ontvangen. 

Verschillende soorten zorg die wij bieden: 

 

Naast zorg in de wijk bieden wij ook kindzorg zo thuis mogelijk in 4 villa’s in Nederland in Villa ExpertCare.

Gespecialiseerde thuiszorg

Veel zorg kan ook thuis in de vertrouwde omgeving van plaatsvinden. Ons indicatie servicepunt denkt graag met u mee. Bel 030-600 8722 om de mogelijkheden te bespreken of bekijk ons zorgaanbod.  

Contact