ExpertCare Kinderthuiszorg

Als een kind ziek wordt, verandert er veel. Natuurlijk voor het kind zelf, maar ook voor het gezin. Een kind met een ziekte moet dan vaak naar het ziekenhuis. Weg uit de vertrouwde omgeving. Steeds meer zorg en behandelingen kunnen ook thuis worden geboden. De gespecialiseerde (kinder)verpleegkundigen van ExpertCare bieden ziekenhuisverplaatste zorg daar waar het kind het liefst wil zijn: thuis! Wij helpen uw kind én het gezin om een zo normaal mogelijk leven te leiden. Zo kunnen wij uw kind ook op school of op het kinderdagverblijf behandelen. Want juist die vertrouwde omgeving is zo belangrijk voor een kind.

ExpertCare biedt gespecialiseerde thuiszorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar. Al onze gespecialiseerde verpleegkundigen zijn bevoegd om complexe, risicovolle handelingen uit te voeren. Hierdoor kan een ziekenhuisopname worden verkort of zelfs voorkomen.

Verder kijken dan de ziekte van het kind


Voor een kind dat ernstig ziek is, kunnen bescheiden wensen de wereld betekenen. Thuis slapen, spelen met vriendjes, naar school gaan. Dat maakt een groot verschil. In het zorgplan dat wij samen met de arts, u als ouders en het kind opstellen, nemen wij naast de hulpvragen, ook de persoonlijke wensen op. U kunt ons alles vragen. Elk kind krijgt de zorg die nodig is, hoe complex de situatie ook is. En dat kleine beetje extra aandacht...

Een kleine greep uit ons zorgaanbod:

  • 24-uurszorg, blokzorg en nachtzorg
  • canule- en beademingszorg
  • medicatie toedieningen
  • infuustherapie
  • oncologische zorg en begeleiding
  • wondzorgzorg rondom sondevoeding
  • palliatieve thuisverpleging

 

Villa ExpertCare


Naast de kinderthuiszorg bieden wij ook kinderverpleging in onze 4 zorgvilla's aan kinderen van 0 tot 18 jaar. Ernstig zieke kinderen kunnen hier logeren, tijdelijk wonen of gebruik maken van het medisch kinderdagverblijf.

 

In het netwerk

Zorg geef je nooit alleen. Ook bij ExpertCare vinden we de samenwerking met verschillende organisaties rondom het kind belangrijk. Wij zijn actief in het netwerk, zoals bij het Netwerk Integrale Kindzorg (NIK). Deze organisatie biedt ondersteuning aan gezinnen met een kind met een levensduurbeperkende of levensbedreigende aandoening en de betrokken hulpverleners. Deze ondersteuning is gericht op het gewone leven en het terugbrengen van de rust en balans in het gezin.

 

Kinderverpleegkundige bij ExpertCare

Wil je meer weten over het werken als Kinderverpleegkundige bij ExpertCare in de wijk of bij Villa ExpertCare? Lees hier dan meer informatie over wat het werk inhoud en de vacatures. 

 

Contact

Neem voor vragen over onze kinderthuiszorg telefonisch contact op met ons via 030-6008722 of klik op zorg regelen. 

Kinderthuiszorg

Veel zorg kan ook thuis in de vertrouwde omgeving van uw kind plaatsvinden. Ons indicatie servicepunt denkt graag met u mee. Bel 030-600 8722 om de mogelijkheden te bespreken of bekijk ons zorgaanbod.  

Thuisverpleging kinderen