Intraveneuze toedieningen thuis

Het onmogelijke thuis mogelijk maken in de zorg.

Kwaliteit van zorg, levenskwaliteit en doelmatigheid verhogen, dat is onze visie op de zorg. De cliënt wil in de toekomst steeds vaker thuis de zorg ontvangen. Eén op één zorg, op het moment dat de cliënt dat wil. Zeker wanneer dit met dezelfde kwaliteit als in het ziekenhuis geboden wordt, dit is ook mogelijk bij gespecialiseerde verpleging thuis. 

Lees meer over de medicatietoedieningen die wij bieden. 

 

Samenwerking

Bij ExpertCare werken wij met ervaren verpleegkundigen waarvan een groot aantal een specialisatie heeft zoals bijvoorbeeld IC, oncologie, SEH, kind, dialyse etc. om dit te realiseren. Al onze verpleegkundigen leveren zowel hoog- als laagcomplexe wijkverpleging. Samen met diverse (academische) ziekenhuizen hebben wij daarnaast programma’s voor verschillende intraveneuze toedieningen thuis opgezet. Denk hierbij aan Immunoglobuline, Vedolizumab, Infliximab, Respreeza, Patisiran, Zolderoninezuur, Antibiotica etc. Maar ook bloedtransfusie is thuis mogelijk.

 

Partner

Bent u verwijzer en zoekt u een samenwerkende partner om uw doelen rond dit thema te realiseren? Lees hierover dan meer op onze pagina voor verwijzers.