Unable to render media.
Terug naar overzicht

Totaal Parenterale Voeding in Villa ExpertCare

Als u of uw kind voeding via de bloedbaan krijgt (TPV of parenterale voeding), wilt u uw kind het liefst dichtbij u hebben, in een vertrouwde omgeving. Bij ExpertCare kunnen wij veel kinderen thuis verplegen. Soms is dat helaas niet mogelijk bijvoorbeeld omdat uw kind 24 uur per dag intensieve zorg nodig heeft. Speciaal voor deze kinderen bieden wij de zorg rondom TPV (parenterale voeding) in Villa ExpertCare. Een fijne, huiselijke omgeving, waar u bij uw kind kunt zijn en waar uw kind ‘zo thuis mogelijk’ kan leven. In Villa ExpertCare zijn 24 uur per dag (kinder)verpleegkundigen en (ortho)pedagogische medewerkers aanwezig om de zorg te bieden die uw kind nodig heeft.

TPV in Villa ExpertCare

Kinderen tussen de 0 en 18 jaar kunnen bij Villa ExpertCare terecht voor parenterale voeding. Uw kind krijgt de TPV via een infuus. Een (kinder)verpleegkundige van Villa ExpertCare sluit het infuus bij uw kind aan en verzorgt iedere dag het infuus. Wij zorgen ervoor dat uw kind tijdens de behandeling zoveel mogelijk kan doorgaan met de dagelijkse bezigheden. Zo kan uw kind zelf kiezen waar wij de behandeling doen: op de bank, in bed of zelfs in de woonkamer. Ook zoeken we naar praktische oplossingen. Zo kan de zak met voeding en het pompje bijvoorbeeld in een (rug)tas worden opgeborgen. Uw kind kan dan lekker door spelen tijdens de behandeling. U kunt al die tijd bij uw kind blijven.

Ondanks dat uw kind niet thuis verblijft, doen wij er alles aan om het leven van uw kind zo gewoon mogelijk door te laten gaan. Wij werken met een vast dagprogramma, waardoor uw kind rust en regelmaat krijgt. Ook gebruiken wij spel, gebarentaal, pictogrammen, muziek en ontwikkelingsgericht speelgoed om de ontwikkeling van uw kind te bevorderen.

Kosten en aanmelden

Bent u geen verwijzer? En wilt u zorg aanvragen bij Villa ExpertCare? Dan kunt het aanvraagformulier invullen onder de knop 'zorg regelen'. Als u vragen heeft over het aanmelden, kunt u contact met ons opnemen. Samen bespreken wij wat de mogelijkheden zijn. Meer informatie over de kosten vindt u op de pagina 'kosten'. Villa ExpertCare heeft locaties in Rijswijk, VleutenWaalre en Wezep.

Hoe kan ik me aanmelden?

We leggen in 3 simpele stappen uit hoe het aanmelden werkt.

1.

Aanvragen

U bespreekt met de behandelend arts in het ziekenhuis of u of uw kind in aanmerking komt voor TPV in Villa ExpertCare. Is dat het geval? Dan vult u of de verpleegkundige het aanvraagformulier in onder de knop 'zorg regelen'.

2.

Zorgleefplan

Het is belangrijk dat iedereen zich prettig voelt bij de zorg. Daarom maakt ExpertCare, samen met u en het gezin een zorgplan waarin alle hulpvragen en persoonlijke wensen worden meegenomen.

3.

Intakegesprek

Tijdens onze eerste afspraak hebben wij een intakegesprek met u. Hierin vragen wij naar de wensen en behoefte van uw en het gezin.

Unable to render media.

Direct zorg regelen

Regel de zorg direct of vraag advies of hulp bij het aanvragen van kinderverpleging in Villa ExpertCare.

Zorg regelen Een vraag stellen