Terug naar overzicht

Antibiotica (via een infuus) in Villa ExpertCare

Soms is een infectie alleen maar te bestrijden met een antibioticabehandeling via een infuus (intraveneuze antibiotica). Deze behandeling kan wel een aantal weken duren. Voor een kind is het dan fijn om de behandeling te krijgen in een omgeving waarin het kind zich thuis voelt. Als het niet mogelijk is om de behandeling thuis te bieden, kan uw kind terecht in Villa ExpertCare.

Antibiotica (via een infuus) in Villa ExpertCare

In Villa ExpertCare behandelen wij kinderen tussen de 0 en 18 jaar. Uw kind krijgt de behandeling met antibiotica via een infuus. Een gespecialiseerd (kinder)verpleegkundige van Villa ExpertCare legt het infuus aan. Dit kan op verschillende plekken in het huis. In de slaapkamer of in de gezellige woonkamer. Tijdens de behandeling zorgen wij dat de dagelijkse bezigheden van uw kind zoveel mogelijk door kunnen gaan. Wij bieden een dagprogramma waardoor uw kind regelmaat krijgt. Ook hebben wij spellen, gebarentaal, pictogramman, muziek en ontwikkelingsgerichtspeelgoed om de ontwikkeling van uw kind ook tijdens de behandeling te bevorderen. En natuurlijk is binnen en buiten in de tuin alle ruimte om plezier te maken en te ontspannen.

Kosten en aanmelden

Bent u geen verwijzer? En wilt u zorg aanvragen bij Villa ExpertCare? Dan kunt het aanvraagformulier invullen onder de knop 'zorg regelen'. Als u vragen heeft over het aanmelden, kunt u contact met ons opnemen. Samen bespreken wij wat de mogelijkheden zijn. Meer informatie over de kosten vindt u op de pagina 'kosten'. Villa ExpertCare heeft locaties in Rijswijk, VleutenWaalre en Wezep.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden?

We leggen in 3 simpele stappen uit hoe het aanmelden werkt.

1.

Aanvragen

U bespreekt met de behandelend arts in het ziekenhuis of uw kind in aanmerking komt voor een antibioticabehandeling in Villa ExpertCare. Is dat het geval? Dan vult u of de verpleegkundige het aanvraagformulier in onder de knop 'zorg regelen'.

2.

Zorgleefplan

Het is belangrijk dat iedereen zich prettig voelt bij de zorg. Daarom maakt ExpertCare, samen met u en het gezin een zorgplan waarin alle hulpvragen en persoonlijke wensen worden meegenomen.

3.

Intakegesprek wijkteam

Tijdens onze eerste afspraak hebben wij een intakegesprek met u. Hierin vragen wij naar de wensen en behoefte van u en het gezin.

Unable to render media.

Direct zorg regelen

Regel de zorg direct of vraag advies of hulp bij het aanvragen van kinderverpleging in Villa ExpertCare.

Zorg regelen Een vraag stellen