Unable to render media.
Terug naar overzicht

Antibraakmiddelen (anti-emetica) in Villa ExpertCare

Soms moet uw kind door ziekte of bijwerkingen van medicijnen veel overgeven. Uw kind voelt zich hierdoor erg ellendig. Daarnaast kan het overgeven leiden tot ondervoeding, uitputting of slokdarmproblemen. Een behandeling met anti-emetica (antibraakmiddelen) kan helpen tegen het overgeven. Uw kind heeft een aandoening of ziekte waarbij het toedienen van anti-emetica helpt. Het is belangrijk dat uw kind goed in de gaten wordt gehouden. Dit hoeft niet in het ziekenhuis, maar het kan ook niet altijd thuis. Uw kind kan dan terecht bij Villa ExpertCare. Een plek die aanvoelt als thuis en een plek waar u als ouder zo vaak mogelijk welkom bent om uw kind te bezoeken.

Behandeling met antibraakmiddel in Villa ExpertCare

In Villa ExpertCare zijn 24 uur per dag gespecialiseerde kinderverpleegkundigen aanwezig die alle zorg bieden die uw kind nodig heeft. Als het nodig is, hebben wij hierover contact met uw huisarts of specialist in het ziekenhuis. Naast de behandeling met een anti-emetical kijken wij naar andere behoeften die uw kind en u als ouders hebben. Zover het mogelijk is, doen wij er alles aan om het leven van uw kind zo gewoon mogelijk door te laten gaan. Zo bieden wij een dagprogramma, gebruiken wij spel, muziek en ontwikkelingsgericht speelgoed om de ontwikkeling van uw kind ook tijdens de behandeling te bevorderen. En uiteraard kan in de gezellige woonkamer en tuin ook plezier gemaakt worden. 

Kosten en aanmelden

Bent u geen verwijzer? En wilt u zorg aanvragen bij Villa ExpertCare? Dan kunt het aanvraagformulier invullen onder de knop 'zorg regelen'. Als u vragen heeft over het aanmelden, kunt u contact met ons opnemen. Samen bespreken wij wat de mogelijkheden zijn. Meer informatie over de kosten vindt u op de pagina 'kosten'. Villa ExpertCare heeft locaties in Rijswijk, VleutenWaalre en Wezep.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden?

We leggen in 3 simpele stappen uit hoe het aanmelden werkt.

1.

Aanvragen

Met de arts die uw kind behandelt bespreekt u of uw kind in aanmerking komt voor een behandeling met antibraakmiddelen thuis. Is dat het geval? Dan vult u of de verpleegkundige het aanvraagformulier in onder de knop 'zorg regelen'.

2.

Zorgleefplan

Het is belangrijk dat iedereen zich prettig voelt bij de zorg. Daarom maakt ExpertCare, samen met u en het gezin een zorgplan waarin alle hulpvragen en persoonlijke wensen worden meegenomen.

3.

Intakegesprek

Tijdens onze eerste afspraak hebben wij een intakegesprek met u. Hierin vragen wij naar de wensen en behoefte van u en het gezin.

Unable to render media.

Direct zorg regelen

Regel de zorg direct of vraag advies of hulp bij het aanvragen van kinderverpleging in Villa ExpertCare.

Zorg regelen Een vraag stellen