Terug naar overzicht

Pijnbestrijding in Villa ExpertCare

Ieder kind heeft wel eens pijn. Gelukkig gaat dat meestal vanzelf weer over. Maar als uw kind chronisch pijn heeft, bijvoorbeeld rugpijn, hoofdpijn, pijn door kanker of chronisch pijn na een operatie, wilt u er alles aan doen om uw kind zich weer beter te laten voelen en te laten lachen. Bij Villa ExpertCare helpen wij uw kind om zich snel beter te voelen.  

Toediening van pijnbestrijding in Villa ExpertCare

Als duidelijk is waar de (chronische) pijn bij uw kind vandaan komt, kan een behandeling met pijnbestrijding helpen. Dit hoeft niet in het ziekenhuis. Kinderen van 0-18 jaar kunnen voor pijnbestrijding terecht bij Villa ExpertCare. Een huiselijke omgeving waar 24/7 (gespecialiseerde) verpleegkundigen aanwezig zijn. Kinderen kunnen hier tijdelijk wonen om de pijn(bestrijding) goed in de gaten te houden. Of u kunt gebruik maken van de verpleegkundige dagopvang. Uw kind krijgt hier dezelfde behandeling als in het ziekenhuis. En als uw kind daar zin in heeft, kan het lekker spelen in de gezellige woonkamer of in de mooie tuin. De pedagoog begeleidt uw kind bij de ontwikkeling tijdens het verblijf in Villa ExpertCare.

Kosten en aanmelden

Bent u geen verwijzer? En wilt u zorg aanvragen bij Villa ExpertCare? Dan kunt het aanvraagformulier invullen onder de knop 'zorg regelen'. Als u vragen heeft over het aanmelden, kunt u contact met ons opnemen. Samen bespreken wij wat de mogelijkheden zijn. Meer informatie over de kosten vindt u op de pagina 'kosten'. Villa ExpertCare heeft locaties in Rijswijk, VleutenWaalre en Wezep.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden?

We leggen in 3 simpele stappen uit hoe het aanmelden werkt.

1.

Aanvragen

Met de arts die uw kind behandelt bespreekt u of uw kind in aanmerking komt voor pijnbestrijding in Villa ExpertCare. Is dat het geval? Dan vult u of de verpleegkundige het aanvraagformulier in onder de knop 'zorg regelen'.

2.

Zorgleefplan

Als wij uw kind in Villa ExpertCare gaan behandelen, stellen wij een zorgleefplan op. Hierin beschrijven wij welke zorg nodig is om zo zelfstandig mogelijk te leven en wie verantwoordelijk is voor de zorg.

3.

Intakegesprek

Tijdens onze eerste afspraak hebben wij een intakegesprek met u en indien mogelijk uw kind. Hierin vragen wij naar de wensen en behoefte van u en het gezin.

Direct zorg regelen

Regel de zorg direct of vraag advies of hulp bij het aanvragen van kinderverpleging in Villa ExpertCare.

Zorg regelen Een vraag stellen