Terug naar overzicht

Crisisopvang in Villa ExpertCare

Soms is de situatie thuis onhoudbaar. Een kind dat om welke reden dan ook snel uit huis moet worden geplaatst, kan terecht bij Villa ExpertCare. Villa ExpertCare biedt crisisopvang aan kinderen die dat direct nodig hebben en niet in een crisispleeggezin geplaatst kunnen worden doordat zij extra zorg nodig hebben.

Crisisopvang bij Villa ExpertCare

In Villa ExpertCare komt een kind in een veilige, geborgen omgeving waar het gewoon kind kan zijn. Een kind dat uit een crisissituatie komt, krijgt bij ons deskundige zorg en begeleiding. Een compleet team met orthopedagoog, pedagoog, kinderverpleegkundige en eventueel huisarts staat klaar voor het kind. Wij kijken goed naar wat een kind nodig heeft en werken daarbij nauw samen met alle betrokken instanties. Het kind zal bij ons alle liefde krijgen die het nodig heeft. 

Crisisopvang bij Villa ExpertCare aanmelden

Wilt een kind aanmelden voor crisisopvang? Bel dan met ons Indicatie Servicepunt: 030 600 87 22. Villa ExpertCare heeft locaties in Rijswijk, VleutenWaalre en Wezep.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden?

We leggen in 3 simpele stappen uit hoe het aanmelden werkt.

1.

Aanvragen

Als u een kind wilt aanmelden voor crisisopvang vult u het aanvraagformulier in onder het kopje ‘direct zorg regelen’.

2.

Zorgleefplan

Het is belangrijk dat iedereen zich prettig voelt bij de zorg. Daarom maakt ExpertCare, samen met ouders of een voogd een zorgplan waarin alle hulpvragen en persoonlijke wensen worden meegenomen.

3.

Intakegesprek

Als een kind is aangemeld voor crisisopvang, houden wij een intakegesprek. Hierin vragen wij wat de wensen en behoeften zijn tijdens de zorg.

Direct zorg regelen

Regel de zorg direct of vraag advies of hulp bij het aanvragen van kinderverpleging in Villa ExpertCare.

Zorg regelen Een vraag stellen