Terug naar overzicht

TPV thuis

Als u of uw kind voeding via de bloedbaan krijgt (TPV of parenterale voeding), heeft dat grote impact op uw leven en dat van uw gezin. Zo kost het aanhangen en afkoppelen van de voeding en het verzorgen van de katheder iedere dag tijd. Wij zorgen ervoor dat u/uw kind zoveel mogelijk kan doorgaan met de dagelijkse bezigheden en minder naar het ziekenhuis hoeft.

TPV thuis

Voor iemand die ziek is, is het belangrijk een zo normaal mogelijk leven te leiden. Daarom biedt ExpertCare parenterale voeding waar u maar wilt; thuis op de bank, in bed en zelfs op het werk of school. Een gediplomeerd verpleegkundige behandelt u/uw kind in een vertrouwde omgeving. Tijdens de behandeling hebben wij nauw contact met de behandelend arts. Zo bieden wij een veilige behandeling in een prettige omgeving voor u/uw kind.

TPV door ExpertCare

Onze verpleegkundigen dienen het infuus toe en komen iedere dag langs om de voedingen aan te hangen, af te koppen en de katheter te verzorgen. Hoe lang dit duurt kan per keer verschillen. Samen met u zorgen we ervoor dat u/uw kind zo min mogelijk gehinderd wordt. Zo spreken we af waar we de behandeling doen. Dat kan per dag verschillen. Ook zoeken we naar praktische oplossingen. Zo kan de zak met voeding en het pompje bijvoorbeeld in een (rug)tas worden opgeborgen. Bij ExpertCare werken we met een vast team van gespecialiseerde verpleegkundigen. Zo ziet u altijd een vertrouwd gezicht en voelt de zorg veilig en vertrouwd.

Kosten en aanmelden

Bent u geen verwijzer? En wilt u thuisverpleging aanvragen bij ExpertCare voor u of voor uw kind? Dan kunt het aanvraagformulier invullen onder de knop 'zorg regelen'. Als u vragen heeft over het aanmelden, kunt u contact met ons opnemen. Samen bespreken wij wat de mogelijkheden zijn. Meer informatie over de kosten vindt u op de pagina 'kosten'.

Hoe kan ik me aanmelden?

We leggen in 3 simpele stappen uit hoe het aanmelden werkt.

1.

Aanvragen

U bespreekt met de behandelend arts in het ziekenhuis of u of uw kind in aanmerking komt voor TPV thuis. Is dat het geval? Dan vult u of de verpleegkundige het aanvraagformulier in onder de knop 'zorg regelen'.

2.

Zorgleefplan

Het is belangrijk dat iedereen zich prettig voelt bij de zorg. Daarom maakt ExpertCare samen met u en het gezin een zorgplan waarin alle hulpvragen en persoonlijke wensen worden meegenomen.

3.

Intakegesprek wijkteam

Tijdens onze eerste afspraak hebben wij een intakegesprek met u. Hierin vragen wij naar de wensen en behoefte van uw en het gezin. U krijgt daarna een map met alle informatie.

Direct zorg regelen

Regel de zorg direct of vraag advies of hulp bij het aanvragen van thuisverpleging voor kinderen en volwassenen.

Zorg regelen Een vraag stellen