Terug naar overzicht
Publicatiedatum: 17-9-2019

Cliënten volwassenen thuiszorg geven ExpertCare een 8,8!

Hoe ervaren onze volwassen cliënten de thuiszorg van ExpertCare? In een anonieme vragenlijst vroegen wij naar de ervaringen en belevingen van onze thuiszorg.  Cliënten geven ons een prachtig gemiddelde van een 8,8!

Zorginstituut Nederland heeft bij alle thuiszorgorganisaties de kwaliteitsgegevens opgevraagd. Deze gegevens moeten via een officiële PREM (Patient Reported Experience Measure) gemeten worden. Dit is een anonieme vragenlijst die de ervaringen en belevingen van de cliënten meet.

Bijna 50% van de cliënten stuurde een ingevulde vragenlijst retour met een prachtig gemiddelde van een 8,8. Veel cliënten gaven aan dat zij de verpleegkundigen erg kundig, geïnteresseerd en vriendelijk vinden. Een mooi compliment voor onze verpleegkundigen, die iedere dag gespecialiseerde thuiszorg bieden.

Wij willen al onze cliënten bedanken voor het invullen van de vragenlijst. Maar ook voor de mooie woorden die u aan onze verpleegkundigen gaf en de tips die u had om onze zorg nog beter te maken.  

Gespecialiseerde thuiszorg
ExpertCare biedt gespecialiseerde thuiszorg zoals oncologische zorg, Infuus therapieën, Dialyse zorg en verschillende medicatietoedieningen zoals immunoglobuline en  Vedolizumab. Bekijk hier al onze zorgdiensten.