Terug naar overzicht
Publicatiedatum: 02-6-2020

CLIËNTEN VOLWASSENEN THUISZORG GEVEN EXPERTCARE EEN 9,3!

Hoe ervaren onze volwassen cliënten de thuiszorg van ExpertCare? Ook dit jaar vroegen wij in een anonieme vragenlijst naar de ervaringen en belevingen van onze thuiszorg. Cliënten geven ons dit jaar gemiddeld een 9,3!

Zorginstituut Nederland heeft bij alle thuiszorgorganisaties de kwaliteitsgegevens opgevraagd. Deze gegevens moeten via een officiële PREM (Patient Reported Experience Measure) gemeten worden. Dit is een anonieme vragenlijst die de ervaringen en belevingen van de cliënten meet.

Vorig jaar kregen we nog gemiddeld een 8,8 en dit jaar een 9,3! Een prachtige ontwikkeling dus. De professionaliteit en kundigheid van onze verpleegkundige ervaren cliënten als zeer positief. Daarnaast voelen zij dat de verpleegkundigen de tijd nemen voor hem/haar. 

Een mooi compliment voor onze verpleegkundigen, die iedere dag gespecialiseerde thuisverpleging bieden en het onmogelijke thuis mogelijk maken. Wij willen al onze cliënten bedanken voor het invullen van de vragenlijst. 

Gespecialiseerde thuisverpleging
ExpertCare biedt gespecialiseerde thuisverpleging zoals oncologische zorg, Infuus therapieën, Dialyse zorg en verschillende medicatietoedieningen zoals immunoglobuline en  Vedolizumab. Bekijk hier al onze zorgdiensten.