Terug naar overzicht

Woonzorg in Villa ExpertCare

Kinderen die chronisch of ernstig ziek zijn, hebben vaak 24 uur per dag zorg nodig. Dat is soms heel zwaar. Villa ExpertCare kan u op verschillende manieren zorg uit handen nemen. Ernstig zieke kinderen kunnen bij Villa ExpertCare (tijdelijk) komen wonen. U heeft zo even tijd om op adem te komen of uw aandacht te geven aan de rest van het gezin.

Woonzorg bij Villa ExpertCare

Villa ExpertCare biedt intensieve kinderverpleging aan ernstig zieke kinderen van 0-18 jaar. In Villa ExpertCare is 24 uur per dag een gespecialiseerde verpleegkundige aanwezig. Uw kind verblijft in een omgeving die zoveel mogelijk aanvoelt als thuis. Van onze bevlogen verpleegkundigen en pedagogisch medewerkers krijgt uw kind alle zorg en aandacht die het verdient. Woont uw kind (tijdelijk) bij ons? Dan hebben wij ook veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Bijvoorbeeld op het gebied van taal, motoriek en sociale-emotionele ontwikkeling. Om de ontwikkeling van uw kind te bevorderen, maken wij gebruik van spel, gebarentaal, pictogrammen, muziek en ontwikkelingsgericht speelgoed. Maar bovenal kan uw kind bij ons gewoon kind zijn. En u bent als ouder/verzorger ook altijd welkom om bij uw kind te kunnen zijn.

Kosten en aanmelden

Bent u geen verwijzer? En wilt u zorg aanvragen bij Villa ExpertCare? Dan kunt het aanvraagformulier invullen onder de knop 'zorg regelen'. Als u vragen heeft over het aanmelden, kunt u contact met ons opnemen. Samen bespreken wij wat de mogelijkheden zijn. Meer informatie over de kosten vindt u op de pagina 'kosten'. Villa ExpertCare heeft locaties in Rijswijk, VleutenWaalre en Wezep.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden?

We leggen in 3 simpele stappen uit hoe het aanmelden werkt.

1.

Aanvragen

Als u uw kind wilt aanmelden voor woonzorg bij Villa ExpertCare, vult u het aanvraagformulier in onder de knop ‘zorg regelen’.

2.

Zorgleefplan

Het is belangrijk dat iedereen zich prettig voelt bij de zorg. Daarom maakt ExpertCare, samen met u en het gezin een zorgplan waarin alle hulpvragen en persoonlijke wensen worden meegenomen.

3.

Intakegesprek

Als u uw kind heeft aangemeld voor woonzorg, houden wij een intakegesprek. Hierin vragen wij wat de wensen en behoeften zijn tijdens de zorg.

Direct zorg regelen

Regel de zorg direct of vraag advies of hulp bij het aanvragen van kinderverpleging in Villa ExpertCare.

Zorg regelen Een vraag stellen