Terug naar overzicht

Respreeza

De werkzame stof in Respreeza, humane alfa1-proteïnaseremmer, is een natuurlijk bestanddeel van het bloed dat als functie heeft het longweefsel tegen beschadiging te beschermen bij een progressieve longziekte.

Via het infuus wordt dit door een gespecialiseerde verpleegkundige van ExpertCare thuis toegediend. De verpleegkundige blijft de gehele behandeling aanwezig om deze te monitoren. Doordat u de behandeling nu iedere week of om de week ontvangt kan er een betere medicatiespiegel gehandhaafd worden. Dit in tegenstelling tot de maandelijkse toediening op de dagbehandeling van het ziekenhuis.

Kosten en aanmelden

Bent u geen verwijzer? En wilt u thuisverpleging aanvragen bij ExpertCare voor uzelf? Dan kunt het aanvraagformulier invullen onder de knop 'zorg regelen'. Als u vragen heeft over het aanmelden, kunt u contact met ons opnemen. Samen bespreken wij wat de mogelijkheden zijn. Meer informatie over de kosten vindt u op de pagina 'kosten'.

Hoe kan ik me aanmelden?

We leggen in 3 simpele stappen uit hoe het aanmelden werkt.

1.

Aanmelden

U bespreekt met de behandelend arts in het ziekenhuis of u/uw kind in aanmerking komt voor deze thuisbehandeling. Is dat het geval? Dan vult u of de verpleegkundige het aanvraagformulier in onder de knop 'zorg regelen'.

2.

Zorgleefplan

Het is belangrijk dat iedereen zich prettig voelt bij de zorg. Daarom maakt ExpertCare samen met u en het gezin een zorgplan waarin alle hulpvragen en persoonlijke wensen worden meegenomen.

3.

Intakegesprek wijkteam

Tijdens onze eerste afspraak hebben wij een intakegesprek met u. Hierin vragen wij naar de wensen en behoefte van uw en het gezin. U krijgt daarna een map met alle informatie.

"De verpleegkundige heeft de tijd voor mij en ik zit ontspannen op de bank" De heer van Oostrum uit Lopik Lees meer

Direct zorg regelen

Regel de zorg direct of vraag advies of hulp bij het aanvragen van thuisverpleging voor volwassenen.

Zorg regelen Een vraag stellen