ExpertCare Academy 

Steeds meer cliënten kunnen thuis worden verpleegd in plaats van in het ziekenhuis. Daardoor wordt de zorg die wijkverpleegkundigen bieden steeds complexer en technischer. Om de juiste zorg te bieden, moeten wijkverpleegkundigen zich blijven professionaliseren.  Daarom ontwikkelt ExpertCare Academy toekomstgerichte verpleegkundige vervolgopleidingen, die verder gaan daar waar de bachelor of nursing 2020 stopt.

 

 

Pak de regie in de zorg!

ExpertCare Academy biedt verpleegkundige vervolgopleidingen die ingeschaald zijn op NLQF niveau 6 en CRBKO-erkend. De inhoud van onze opleidingen gaat verder dan de ziekenhuismuren, de zorgverlening in de extramurale setting komt meer aan bod. En dit is nodig, want de zorg gaat in de toekomst steeds vaker buiten het ziekenhuis plaatsvinden. Je ontvangt dus een waardevol diploma, waarmee je klaar bent voor de toekomst in de zorg!  

Jij als professional 
Verpleegkundig leiderschap, oog voor de totale keten van de cliënt, indiceren, klinisch redeneren en evidence based practice (EBP) lopen als een rode draad door onze opleidingen. Maar denk ook aan het gehele palliatieve traject. Juist deze kennis maakt een verpleegkundige in de wijk onderscheidend aan een verpleegkundige in het ziekenhuis. Je krijgt les van onze vaste docenten en van gastdocenten, die werkzaam zijn in de praktijk. Zij leiden je op tot een zorgprofessional op NLQF niveau 6.

Ontwikkel jezelf en pak de regie!
Iedere (wijk)verpleegkundige met een MBO-V of HBO-V en een baan van minimaal 24 uur per week, kan bij ExpertCare een verpleegkundige vervolgopleiding volgen. Start met het professionaliseren van jezelf en pak de regie in de wijkverpleging. 

Klik op onderstaande opleidingen en scholingen voor meer informatie. Lees hier meer over de prijzen van onze opleidingen en scholingen.  

 

 

Heb je vragen? 

 

 

Heb je vragen over het volgen van een opleiding bij ExpertCare Academy of wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen Informatie aanvragen