ExpertCare Academy 

Steeds meer cliënten kunnen thuis worden verpleegd in plaats van in het ziekenhuis. Daardoor wordt de zorg die wijkverpleegkundigen bieden steeds complexer en technischer. Om de juiste zorg te bieden, moeten wijkverpleegkundigen zich blijven professionaliseren. Daarom ontwikkelt ExpertCare Academy toekomstgerichte verpleegkundige vervolgopleidingen, die verder gaan daar waar de bachelor of nursing stopt en bereiden je voor op een succesvolle carrière in de zorg van morgen.

Pak de regie in de zorg!

ExpertCare Academy biedt verpleegkundige vervolgopleidingen die ingeschaald zijn op NLQF niveau 6 en CRBKO-erkend. De inhoud van onze opleidingen gaat verder dan de ziekenhuismuren, de zorgverlening in de extramurale setting komt meer aan bod. En dit is nodig, want de zorg gaat in de toekomst steeds vaker buiten het ziekenhuis plaatsvinden. Je ontvangt dus een waardevol diploma, waarmee je klaar bent voor de toekomst in de zorg!  

 

Jij als professional

Verpleegkundig leiderschap, oog voor de totale keten van de cliënt, indiceren, klinisch redeneren en evidence based practice (EBP) lopen als een rode draad door onze opleidingen. Maar denk ook aan het gehele palliatieve traject. Juist deze kennis maakt een verpleegkundige in de wijk onderscheidend aan een verpleegkundige in het ziekenhuis. Je krijgt les van onze vaste docenten en van gastdocenten, die werkzaam zijn in de praktijk. Zij leiden je op tot een zorgprofessional op NLQF niveau 6.

 

Kernpunten van ExpertCare Academy

 

  • Sterke relaties met de beroepspraktijk.

  • Vernieuwingen in het verpleegkundig beroep waarbij de extramurale zorgsetting ook deel uitmaakt van het curriculum.

  • Competenties worden getoetst.

  • Ontwikkelingsmogelijkheden voor professionals.

  • Individuele studiebegeleiding.

  • Focus op toekomstgerichte zorg.

  • Met maximaal 15 leerlingen per klas garanderen we persoonlijke aandacht voor elke student.

Met deze kernpunten geeft ExpertCare Academy invulling aan het competentiegericht leren van alle opleidingen binnen ons opleidingsinstituut. Het beroepsgerichte leerproces van de professional in opleiding zorgt ervoor dat kennis en vaardigheden geen doel op zich worden, maar juist bijdragen aan beroepscompetenties.

Klik op onderstaande opleidingen en scholingen voor meer informatie. Lees hier meer over de prijzen van onze opleidingen en scholingen. Heb je vragen? Mail dan naar academy@expertcare.nl. Onze docenten staan je graag te woord. 

Heb je vragen? 

 

 

Heb je vragen over het volgen van een opleiding bij ExpertCare Academy of wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op via academy@expertcare.nl.

Over ExpertCare