Terug naar overzicht
Publicatiedatum: 11-11-2022

Nieuwe Raad van Commissarissen

“Raad van commissarissen bundelt krachten”

 

ExpertCare en Elyse Klinieken voor Nierzorg zijn beiden onderdeel van B. Braun medical en vormen samen de divisie B. Braun Care. Beiden organisaties hadden een aparte Raad van Commissarissen (RvC). Maar omdat de twee organisaties steeds meer samenwerken is er ook gekozen voor een gezamenlijke raad.

Elyse klinieken voor nierzorg
In de klinieken op vijf verschillende locaties in Nederland biedt Elyse het hele traject van poli naar pre-dialyse en tot slot hemodialyse thuis of in de kliniek. Daarnaast kun je ook voor vakantiedialyse en voor-/nazorg bij transplantatie bij Elyse terecht. Betrokken en duurzaam bieden zij samen en dichtbij de juiste nierzorg.

Steeds meer samen
Sinds april 2022 werken de stafafdelingen van de twee B. Braun bedrijven al veel samen. Systemen en procedures worden steeds meer op elkaar afgestemd, zodat de bedrijven elkaar beter kunnen aanvullen en van elkaars expertise gebruik kunnen maken.

Krachten bundelen
Al snel werd er gesproken over het krachten bundelen binnen de RvC. Vanuit Elyse zijn twee nieuwe leden aangetrokken. Na een kennismaking met de raad van ExpertCare werd er veel overlap en synergie gezien en was het verder gaan als 1 raad een logische keuze.

Nieuwe leden
Vandaag werden de leden van de RvC officieel benoemd. Jolanda Hillebrand -Tijhuis, Jolanda Versteegh, Jack Thiadens en Roelf van Run vormen nu samen de Raad van Commissarissen voor B. Braun Care (ExpertCare en Elyse Klinieken). Er is binnen de RvC afscheid genomen van Kest Huijsman en René Kunkeler, wij danken de heren voor hun tijd en energie in de RvC bij Elyse Klinieken. 

Meer weten over de leden van de Raad van Commissarissen? Op de site stelt de RvC zich voor.