Kindzorg thuis

ExpertCare biedt ernstig zieke kinderen en volwassenen gespecialiseerde wijkverpleging in de vertrouwde thuisomgeving. Al onze gespecialiseerde verpleegkundigen zijn bevoegd om complexe, risicovolle handelingen uit te voeren. Hierdoor kan een ziekenhuis- of verpleeghuisopname worden verkort of zelfs voorkomen. Wij zijn er ook als uw kind 24-uurszorg nodig heeft. Door goed te luisteren, kijken wij samen hoe het 'gewone' leven ondanks de behandeling door kan gaan. Naast de specialistische wijkverpleegkundige zorg bieden wij ook de overige (laagcomplexe) zorg of coördineren deze, zodat de patiënt zoveel mogelijk zorg van 1 zorgorganisatie krijgt. 

Zorgvormen

Bij ExpertCare bieden wij verschillende soorten zorg aan. Of uw kind nu 24 uur van de dag zorg nodig heeft of slechts een uur: wij staan voor u klaar.

De diensten die wij op dit gebieden bieden zijn:

Oncologische kinderzorg

Als uw kind kanker heeft, bent u het liefst in uw eigen vertrouwde omgeving thuis. Onze oncologieverpleegkundigen bieden deze zorg, behandelingen en begeleiding bij u thuis.

Medicatietoediening

Het toedienen van medicatie kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld via een infuus. Bij ExpertCare hebben we medicatieprogramma's zodat wij veilig verschillende vormen van medicatie thuis of zelfs bij uw kind op school toe kunnen dienen.

Verpleegtechnische handelingen

Palliatieve zorg

In deze fase van uw leven waarbij genezing niet meer mogelijk is, bent u graag dicht bij de mensen van wie u houdt. ExpertCare biedt begeleiding en zo nodig verzorging en verpleging aan ernstig zieke kinderen in hun eigen huis en aan hun naasten.

TERMINALE ZORG

In de laatste fase van uw leven bent u het liefst dicht bij de mensen van wie u houdt. ExpertCare biedt verzorging en verpleging aan ernstig zieke kinderen in hun eigen huis en aan hun gezinnen en naasten.

Infuustherapie

Voor het toedienen van medicijnen of het afnemen van bloed wordt vaak een infuus gebruikt. Onze verpleegkundigen zijn speciaal opgeleid om veilig infuustherapie thuis toe te dienen bij uw kind.

Thuisbeademing

Als uw kind niet meer (voldoende) zelfstandig kan ademen, heeft hij/zij hulp nodig. Bijvoorbeeld van een beademingsmachine. Verpleegkundigen van ExpertCare bieden deze zorg bij u thuis.

De diensten die wij op dit gebieden bieden zijn:

Wondzorg

De wondverpleegkundigen van ExpertCare zijn experts in het behandelen van complexe wonden.

De diensten die wij op dit gebieden bieden zijn:

Zorg regelen

Regel uw zorg direct of vraag meer informatie aan over thuisverpleging voor kinderen.

Zorg regelen Een vraag stellen